Gouverneur Boekhoudt brengt werkbezoek aan Bonaire

50

ORANJESTAD/KRALENDIJK – In verband met een werkbezoek is de Gouverneur van Aruba, Z.E. Alfonso Boekhoudt, op zondag 4 september afgereisd naar Bonaire. Zo meldt de overheid aan de pers.

De Gouverneur werd op maandag 5 september door Albert Crestian, Park Ranger van STINAPA, ontvangen voor een rondleiding door het Washington Slagbaai National Park. Daar werd de Gouverneur geïnformeerd over het ambitieuze ecologische herstelprogramma dat STINAPA in samenwerking met het Openbaar Lichaam Bonaire uitvoert in Slagbaai. Het doel van het programma is om alle invasieve grazers te verwijderen uit het beschermde gebied.

Diezelfde avond was Gouverneur Boekhoudt aanwezig op de receptie in de ambtswoning van de Gezaghebber van Bonaire, Edison Rijna. In het kader van Dia di Boneiro woonde de Gouverneur de volgende ochtend de plechtige bijeenkomst bij in de Eilandsraad, gevolgd door de protocollaire ceremonie op het Wilhelminaplein.

Foto’s: © Kabinet Gouverneur Aruba

Vorig artikelKamerlid vraagt uitleg transactie coronageld naar Aruba
Volgend artikelMenselijke ontwikkeling in dalende lijn: “We willen te vaak snelle oplossingen voor grote uitdagingen” (INTERVIEW)